fbpx
NaslovnicaCrna GoraGrađani da jave policiji ako primijete osumnjičenog za dvostruko ubistvo

Građani da jave policiji ako primijete osumnjičenog za dvostruko ubistvo

Podgorica, (MINA) – Uprava policije apelovala je na građane da, ako negdje primijete A.B. osumnjičenog za dvostruko ubistvo u Bijelom Polju, odmah obavijeste policiju.

Iz Uprave policije rekli su da potražuju A.B. koje se može dovesti u vezu sa izvršenjem dvostrukog ubistva u petak uveče u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa u Bijelom Polju.

Oni su rekli da su na osnovu zakonskih propisa i odgovarajućeg odobrenja nadležnog tužilaštva objavili fotografiju osobe koju potražuju.

„Uprava policije obavještava i apeluje na javnost, da ukoliko primijete tu osobu ista saznanja odmah prijave, odnosno saopšte policiji na broj dežurne službe Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje 067/184-844 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način“, kaže se u saopštenju policije.

Oni su dodali da građani svoja saznanja o A.B, policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno.

„Još jednom apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito mještane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbjednosne situacije pod kontrolu i hapšenja izvršioca“, poručuje se u saopštenju.

Navodi se da će se sa daljim tokom dešavanja policija blagovremeno oglasiti.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Jakov Milatovic

Stvoriti ambijent za privlačenje investicija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Strateškim ulaganjima u infrastrukturu, jačanjem regionalne povezanosti i unapređenjem turističke ponude,...