fbpx
NaslovnicaCrna GoraPeticiju potpisalo preko 15 hiljada građana

Peticiju potpisalo preko 15 hiljada građana

Podgorica, (MINA) – Peticiju za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, koju je pokrenuo Pokret Ima nas, potpisalo je preko 15 hiljada građana.

Iz Pokreta Ima nas su kazali da im veliki broj zainteresovanih građana iz dana u dan daje podršku.

Kako su naveli, broj potpisa će u narednim danima biti još veći, jer građani žele da se konačno Crna Gora pomjeri sa mrtve tačke na kojoj se nalazi posljednje dvije godine.

“Žele skraćenje mandata aktuelnog saziva Skupštine i da kroz raspisivanje vanrednih parlementarnih izbora dobijemo državno odgovornu Vladu koja će štiti interese države i raditi u korist građana”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da takav odziv građana predstavlja potvrdu ispravnosti borbe Pokreta Ima nas kroz zahtjeve koje su iznijeli i od kojih ne odustaju.

Oni su pozvali građane da u četvrtak, na platou ispred Skupštine, odbrane građansku, demokratsku, evropsku Crnu Goru, i da država, kako su naveli, konačno prodiše punim plućima.

“Da im jasno i glasno poručimo da se nećemo pomjeriti ni milimetar dok se naši zahtjevi ne ispune i dok ne izvučemo Crnu Goru iz kandži u kojima je drži ova pogubna Vlada sa tehničkim premijerom na njenom čelu”, kaže se u saopštenju.

Iz Pokreta Ima nas su pozvali građane da budu dio rješenja, da izađu na protest i sačuvaju Crnu Goru za dobrobit budućih generacija i zahvalnosti precima koji su se borili za državu kroz istoriju.

“Naša generacija ima šansu da ispiše novu istoriju Crne Gore. Budi i ti dio nje. Čekamo vas četvrtak u 20 sati, plato Skupštine. Nemaš izgovor!”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Crna Gora privukla pažnju milionskog auditorijuma BBC-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO) uspješno je realizovala promotivnu kampanju...