fbpx
NaslovnicaCrna GoraMandić: Herceg Novi simbol vrijednosti koje društvo njeguje i čuva

Mandić: Herceg Novi simbol vrijednosti koje društvo njeguje i čuva

Podgorica, (MINA) – Herceg Novi bogatom istorijom i tradicijom, ne samo da predstavlja jedan od najvažnijih kulturnih i turističkih centara Crne Gore, već i snažan simbol vrijednosti koje društvo njeguje i čuva, poručio je predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

Mandić je Dan opštine čestitao građanima Herceg Novom, predsjedniku Opštine Stevanu Katiću i predsjedniku Skupštine Ivanu Otoviću.

Mandić je rekao da Herceg Novi, grad podno Orjena i na samom ulazu u Boku kotorsku ima posebno mjesto u srcima svih građana Crne Gore.

“Sa svojom bogatom istorijom i tradicijom, ovaj grad ne samo da predstavlja jedan od naših najvažnijih kulturnih i turističkih centara, već i snažan simbol vrijednosti koje njegujemo i čuvamo kao društvo“, naveo je Mandić u čestitki.

On je dodao da je Herceg Novi kroz svoju dugu i slavnu prošlost, uvijek bio otvoren grad, mjesto susreta različitih kultura i naroda, koji je svojim jedinstvenim duhom obogatio cijelu Crnu Goru.

„Uvjeren sam da će Herceg Novi nastaviti da napreduje i da se razvija, osnažujući položaj kao jednog od stubova Crne Gore i u tom ime želim mnogo uspjeha u daljem radu na dobrobit opštine i njenih stanovnika, kao i snažan zamah u realizaciji svih planiranih projekata koji će doprinijeti unapređenju kvaliteta života“, zaključio je Mandić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije