fbpx
NaslovnicaCrna GoraDPS: Nečasne i neistinite optužbe Abazovića

DPS: Nečasne i neistinite optužbe Abazovića


Podgorica, (MINA) – Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, po ko zna koji put, nečasno i neistinito optužio je predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da direktno radi protiv interesa države, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Portparol DPS-a Miloš Nikolić, kazao je da je jasno da Abazovićeve klevete, predstavljaju “samo kontinuitet u djelovanju čovjeka koga građani u svakom gradu države prezrivo odbacuju i okreću mu leđa, saopštavajući mu tim činom šta misle o njemu i njegovoj ulozi”.

“Prije nego što i pomisli da izgovori bilo šta što se tiče državnih interesa, Abazoviću, osvjedočenom izdajniku, manipulantu i slugi stranih interesa u Crnoj Gori, bi bolje bilo da objasni sa kakvim kredibilitetom to čini, jer sjedi u istom društvu sa negatorima Srebrenice, samodeklarisanim četnicima i vjerskim fanaticima svetosavske Srpske pravoslavne crkve”, kazao je Nikolić.

Abazović je sinoć, nakon sastanka sa predstavnicima parlamentarne većine, kazao Đukanović i DPS rade direktno protiv države.

“Abazoviću, koji je juče bio samo jedan od piljara koji je, sa Demokratskim frontom, trgovao smjenom Leposavića, tužilačkim zakonima i odlukom o državljanstvu, poručujemo da, kada ga sljedeći put budu preslišavali, kao što su to učinili poslanici Evropskog parlamenta, ne pokušava ponovo da pobjegne od odgovornosti”, rekao je Nikolić.

On je kazao da je Abazović sinoć jasno pokazao da je u rascjepu između evropskih upozorenja i prijetnji Milana Kneževića, izabrao da se pokori Demokratskom frontu.

“Ne bi li ih umolio da ga puste još malo da se igra državom i njenim građanima sa pozicije potpredsjednika Vlade”, naveo je Nikolić.

Najčitanije

Borusija u finalu Lige šampiona

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Borusije iz Dortmunda plasirali su se u finale Lige evropskih...