fbpx
NaslovnicaCrna GoraCrna Gora ponosna na vaterpolo reprezentaciju

Crna Gora ponosna na vaterpolo reprezentaciju

Podgorica, (MINA) – Crna Gora ponosna je na crnogorsku vaterpolo reprezentaciju i obavezna da još snažnije podrži razvoj tog sporta, poručio je predsjednik države Milo Đukanović, u čestitki upućenoj povodom osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu.

On je čestitao igračima, stručnom timu i Vaterpolo savezu osvajanje bronzane medelje na Evropskom prvenstvu.

“Uspjeh koji ste ostvarili pokazao je da se u prethodnom periodu, uprkos brojnim izazovima u ovom,  za Crnu Goru prepoznatljivom sportu, ličnim pregalaštvom, zalaganjem i privrženošću svojoj državi mogu ostvariti vrhunski rezultati“, rekao je Đukanović.

Kako je kazao, kombinacija iskustva i mladih snaga u timu vratila je crnogorski trofejni sport na najsjajnije staze.

„Ponosna je Crna Gora na vas i obavezna da još snažnije podrži razvoj vaterpola. Jos jednom vam čestitam uspjeh i upućujem srdačne pozdrave našim hrabrim ajkulama“, istakao je Đukanović.

Crnogorskoj vaterpolo selekciji, igračima, stručnom štabu i Vaterpolo savezu osvajanje bronzane medalje na Evropskom prvenstvu čestitao je i predsjednik Skupštine, Ivan Brajović.

„Iskrene čestitke na bronzanoj medalji, odličnoj igri tokom prvenstva, strastvenoj borbi i visokom profesionalizmu. Svoju državu Crnu Goru ste još jednom izuzetno obradovali. Slavimo sa vama veliki uspjeh“, istakao je Brajović.

 

 

Najčitanije