fbpx
NaslovnicaCrna GoraBrajović čestitao Ramazanski bajram

Brajović čestitao Ramazanski bajram

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je predstojeći Ramazanski bajram reisu Islamske zajednice Rifatu Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

Brajović je, kako je saopšteno iz Skupštine, kazao da se ramazanski bajram u Crnoj Gori obilježava u svijetlu uspjeha u očuvanju zdravlja crnogorskih građana, kojem su doprinijeli svi segmenti društva.

„Iskrenim pozivom vjernicima da se pridržavaju preporuka državnih organa, Islamska zajednica Crne Gore pokazala je visok nivo društvene odgovornosti i potvrdila važnost međusobnog povjerenja, koje je kroz vjekove njegovano i odoljelo mnogim iskušenjima“, navodi se u čestitki.

Brajović je kazao da je Bajram praznik koji nosi poruke mira i prijateljstva, „uvijek potrebne našoj zajednici bogatoj vjerama, nacijama i kulturama“.

„Sa željom da pripadnici islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram provedu u zdravlju i radosti sa svojim bližnjima, upućujem srdačne praznične čestitke“, poručio je Brajović.

Najčitanije

Čađenović predsjednik Odbora direktora CEDIS-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Dosadašnji izvršni direktor Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), Vladimir Čađenović, izabran je...