fbpx
NaslovnicaCrna GoraBarska policija oduzela oružje i veću količinu municije

Barska policija oduzela oružje i veću količinu municije

Podgorica, (MINA) – Službenici policije oduzeli su šest pištolja, automatsku pušku, dvije bombe i veću količinu municije i uhapsili B.P. (52) iz Bara, osumnjičenog za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Iz Uprave policije saopšteno je da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar oružje i municiju pronašli pretresom na jednoj lokaciji, preduzimajući aktivnosti u cilju pronalaska oružja u ilegalnom posjedu.

„Barska policija je u petak, postupajući po naredbi nadležnog sudije, pretresla stan i druge prostorija koje koristi B.P. i oduzela pištolj marke „Astra“, bez fabričkog broja, u kojem se nalazio okvir sa pet komada municije i pištolj nepoznate marke i kalibra, izbrušenog fabričkog broja“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je policija oduzela revolver „Smith & Wesson”, izbrušenog fabričkog broja, pištolj marke „Crvena zastava“, kalibra 7,65 milimetara, sa okvirom u kojem se nalazilo pet komada municije.

Barska policija je, kako je saopšteno, oduzela i pištolj nepoznate marke da pet komada municije, kao i pištolj M 57 kalibra 7,62, sa okvirom i tri komada municije.

„Policija je oduzela i improvizovanu naprava – vatreno oružje u obliku olovke, pušku M-56 i okvir od te puške, 94 detonatorske kapisle, dvije ručne bombe i 255 komada metaka razlicitog kalibra“, kaže se u saopštenju.

O događaju je, kako su rekli iz policije, obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se B.P. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Crnogorske stonoteniske nade na ETTU turniru za mlade u Sarajevu

Podgorica, (MINA) - Crnogorski stoni tenis na turniru Evropske stonoteniske asocijacije (ETTU) za mlade...