fbpx
NaslovnicaMina SportZa dva projekta sufinansirali Prijestonicu sa 70 hiljada EUR

Za dva projekta sufinansirali Prijestonicu sa 70 hiljada EUR

Podgorica, (MINA) – Ministarstvo sporta i mladih za dva infrastrukturna projekta sufinansiralo je Prijestonicu Cetinje sa 70 hiljada EUR, saopšteno je iz tog Vladinog resora.

Kako je saopšteno, ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, ugostio je danas predsjednika opštine Cetinje, Nikolu Đuraškovića, sa saradnicima.

Navodi se da je sastanku prisustvovala i državna sekretarka u Ministarstvu sporta i mladih, Amina Cikotić, kao i savjetnik za sportsku infrastrukturu u tom resoru, Vladimir Vojvodić.

Dodaje se da da se na sastanku govorilo o infrastrukturnim projektima koje je Ministarstvo već realizovalo u dogovoru sa Prijestonicom, a tiče se sufinansiranja projekta za adaptaciju sportskih terena većeg broja obrazovnih institucija (gimnazije, srednje mješovite škole, likovne i muzičke škole), kao i o projektu opremanja mobilijara u Velikoj dvorani Sportskog centra Cetinje.

“Za oba projekta Ministarstvo sporta i mladih je sufinansiralo prijestonicu Cetinja sa 70 hiljada EUR”, navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva su kazali da je na sastanku bilo riječi i o drugim infrastrukturnim projektima za koje je prijestonica aplicirala kod Ministarstva sporta i mladih.

“Posebna pažnja posvećena je projektu izgradnje nove sportske hale na Cetinju, za koju će biti potrebna sredstva iz kapitalnog budžeta i gdje će biti uključena i Direkcija javnih radova”, naveli su iz Ministarstva i dodali da je Đurašković zahvalio tom resoru na dosadašnjoj saradnji.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Marić objavio spisak za pripremni kamp

Podgorica, (MINA) - Selektor ženske pionirske fudbalske reprezentacije Crne Gore, Mirko Marić, objavio je...