fbpx
NaslovnicaMina SportVoko novi partner Rukometnog saveza

Voko novi partner Rukometnog saveza

Podgorica, (MINA) – Kompanija Voko Podgorica (an IHG Hotel) i Rukometni savez potpisali su danas ugovor o partnerstvu, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da je višegodišnja uspješna saradnja ozvaničena potpisivanjem ugovora predsjednika Saveza Petra Kapisode i direktorice kompanije Milene Brajović.

Saopšteno je da je ugovorom predviđeno da će Voko Podgorica za potrebe Saveza pružiti najpovoljnije uslove smještaja svih reprezentativnih selekcija, uz stavljanje na raspolaganje svih hotelskih sadržaja, uz mogućnost korišćenja dvorane Verde koja se nalazi u sklopu kompleksa.

Najavljeno je da će logo kompanije biti na opremi svih reprezentativnih selekcija, kao i da će Savez novom partneru pružiti adekvatnu marketinšku promociju, sa ciljem ostvarivanja zajedničkih poslovnih i sportskih ciljeva.

Kapisoda je kazapo da sa hotelom Voko Podgorica i kompleksom Verde imaju izuzetnu i višegodišnju saradnju.

On je podsjetio da sve reprezentativne selekcije već duže vrijeme kompletne pripreme obavljaju upravo u tom kompleksu.

“Sa sigurnošću mogu da kažem da su uslovi koje pruža kompleks na evropskom nivou, što je na ponos Saveza koji nastoji da svim selekcijama obezbijedi najbolje uslove za rad. Zato je potpisivanje ugovora zapravo, samo kruna naše saradnje i temelj za nastavak iste na obostrano zadovoljstvo”, rekao je Kapisoda.

On je istakao da će u tom kompleksu, ne samo odrađivati pripreme, već i organizovati međunarodna takmičenja.

Prema riječima Milene Brajović, memorandum predstavlja potvrdu saradnje koju ta kompanija i Rukometzni savez uspješno realizuju godinama unazad.

“Samo tokom prethodne godine, u rigoroznim Covid uslovima, zajedno smo organizovali dva kvalifikaciona turnira za Olimpijske igre, kao i Evropsko prvenstvo za djevojčice do 17 godina. Svaki od ovih događaja ocijenjen je sa najvišom ocjenom od strane Evropske, odnosno Svjetske rukometne federacije, kao i svih učesnika takmičenja”, rekla je Brajović.

Ona je istakla da memorandum istovremeno i obavezuje da kvalitet ponude i usluge konstantno unapređuju, u skladu sa trendovima i potrebama globalnog tržišta.

“Drago mi je da je Savez u nama prepoznao partnera sa kojim može odgovoriti na sve izazove i vjerujem da ćemo, kroz ovakav odnos, učvrstiti naše pozicije na svjetskoj mapi, kako iz domena turizma i ugostiteljstva, tako i u oblasti sporta”, kazala je Brajović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije