fbpx
NaslovnicaMina SportSimić ponosan na ekipu

Simić ponosan na ekipu

Podgorica, (MINA) – Golman Nebojša Simić kazao je da je ponosan na reprezentaciju Crne Gore i da je opšti utisak nastupa crnogorskih rukometaša na Evropskom prvenstvu nevjerovatan.

On je, govoreći o utakmici sa Islandom i porazu od 34:24, kazao da su crnogorski rukometaši odigrali dva različita poluvremena.

“U prvom nam se dešavaju situacije da ne igramo sa istom energijom i žarom. Ekipa kao što je Island ne može se dobiti samo na srčanost. Imaju vikinški duh, bore se. Trebalo je da budemo pametniji u nekim situacijama. Na svakoj poziciji, osim lijevog krila su bili bolji. Zaslužili su pobjedu”, rekao je Simić.

On je istakao da su rukometaši ostvarili najveći uspjeh u istoriji crnogorskog rukometa.

“Napravili smo pet koraka unaprijed. Proći u glavnu rundu je velika stvar. Onda smo dobili Hrvatsku i pokazali da nijesmo tu došli slučajno. Protiv Holandije smo imali veliku šansu, nijesmo je iskoristili, a protiv Francuske smo odigrali dobar meč, oni su bili nadmoćniji. Opšti utisak je nevjerovatan – ponosan sam na ekipu. Nedostaje nam iskustvo, koje smo dobili na ovom prvenstvu”, zaključio je Simić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije