fbpx
NaslovnicaMina SportSavez nije izbrisan zbog malverzacija

Savez nije izbrisan zbog malverzacija

Podgorica, (MINA) – Džudo savez nije izbrisan zbog bahatosti predsjednika i malverzacija, jer da je tako reagovala bi policija, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da su za dvije godine u tu asocijaciju slate sve moguće kontrole i inspekcije, pregledan je svaki papirić i nije nađeno ništa.

“Bio je to pucanj u prazno – nijesu našli ni najmanju grešku! Nijesu nam mogli naći ni, kako oni kažu tehničku grešku, kakvima su oni vrlo skloni, po njihovom sopstvenom priznanju”, saopšteno je iz Džudo saveza na čijem je čelu Dragomir Bečanović.

U saopštenju ističe se da su i pored svega izbrisali nešto što postoji preko 50 godina.

“Kažu – zbog bahatosti predsjednika. Zbog toga se briše Savez?! Kažu – zbog malverzacija?! Pa zašto nije reagovala policija, zašto Skupština Džudo saveza nije smijenila predsjednika, zašto, zašto, zašto… Ako je neko ukrao nešto iz Željezare, valjda treba da ide u zatvor, a ne da se ugasi Željezara”, piše u saopštenju.

Navodi se da će odgovorne osobe veoma brzo morati da daju odgovore onima kojima je posao da se bave osobama poput njih.

“Ionako se u Specijalnom tužilaštvu odavno nalazi predmet u kojem glumci iz Judoa igraju glavne uloge. Ostaje samo da se vidi na kojoj pozornici će završiti njihov režiser, nakon što je njegov cirkus završio nastup i u Rožajama. Ovoga puta ni presvlačenje kostima, što je njegova uža specijalnost, neće mu pomoći. Od njega ruke dižu i njegovi dojučerašnji drugari. Ali, to je tek početak, negativci na kraju uvijek dobiju što su zaslužili”, piše u saopštenju Džudo saveza.

Najčitanije