fbpx
NaslovnicaMina SportSava osiguranje novi sponzor Odbojkaškog saveza

Sava osiguranje novi sponzor Odbojkaškog saveza

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Odbojkaškog saveza Cvetko Pajković i izvršni direktor Sava osiguranja Nebojša Šćekić potpisali su ugovor o sponzorstvu po kojem će ta osiguravajuća kuća direktno pomoći nabavku opreme za učesnike projekta Besplatna škola odbojke.

Projekat Besplatna škola odbojke zvanično je počeo sa radom 1. novembra i do sada je upisano blizu 300 dječaka u osam crnogorskih gradova na sjeveru Crne Gore.

Projektom je obuhvaćeno 13 škola – po tri iz Pljevalja i Bijelog polja, dvije iz Berana, a po jedna iz Rožaja, Nikšića, Žabljaka, Mojkovca i Kolašina.

“Poput našeg novog partnera Sava osiguranja, značaj projekta prepoznali su Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta, Uprava za sport i mlade, Crnogorski olimpijski komitet, kao i lokalne samouprave. Odbojkaški savez pokrenuo je i poseban sajt www.skolaodbojke.me, koji je isključivo posvećen projektu Besplatna škola odbojke”, saopšteno je iz Odbojkaškog saveza.

Navodi se da u toj nasocijaciji očekuju da će projekat Besplatna škola odbojke ispuniti sve ciljeve koji su bili planirani.

“A partnerstvo sa Sava osiguranjem samo nam je potvrda da smo na pravom putu”, piše u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije