fbpx
NaslovnicaMina SportRukometaši sjutra startuju sa pripremama za SP

Rukometaši sjutra startuju sa pripremama za SP

Podgorica, (MINA) – Muška rukometna reprezentacija Crne Gore počeće sjutra prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj koje će biti održano u Poljskoj i Švedskoj.

Crnogorski rukometaši će tokom prvog dijela priprema 27. i 28. decembra odigrati prijateljske utakmice protiv Sjeverne Makedonije u Mavrovu.

Zbog klupskih obaveza, dio igrača koji će konkurisati za mjesto u nacionalnom timu na planetarnoj smotri neće biti sa saigračima u prvom dijelu priprema.

Kako je saopšteno iz Rukometnog saveza, prvi trening nacionalnog tima je sjutra u deset sati u Sportskom i kulturnom centru Univerziteta Crne Gore.

Na spisku su: golmani – Nikola Matović, Jagoš Braunović i Vasilije Vujović; krila – Filip Vujović, Aleksandar Bakić, Mirko Radović i Luka radović; pivoti – Vuk Lazović, Miodrag Ćorsović i Luka Vujović; Bekovi – Risto Vujačić, Luka Vukićević, Božidar Simić, Stevan Vujović, Miloš Božović, Arsenije Dragašević, Aleksandar Glendža i Luka Barjaktarović.

Nacionalni tim u kompletnom sastavu trebalo bi da se okupi 1. januara, kada bi saigračima po završetku klupskih obaveza, trebalo da se priključe Nebojša Simić, Branko Vujović, Miloš Vujović, Radojica Čepić, Vasko Ševaljević, Marko Lasica, Nemanja Grbović, Božo Anđelić i Vasilije Kaluđerović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije