fbpx
NaslovnicaMina SportProdužena saradnja Rukometnog saveza i kompanije SBBet

Produžena saradnja Rukometnog saveza i kompanije SBBet

Podgorica, (MINA) – SBbet i Rukometni savez za još godinu produžili su saradnju, a novi sponzorski ugovor potpisali su predsjednik Petar Kapisoda i predstavnik kompanije Igor Mujović, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da saradnja SBbeta i Saveza traje od novembra 2019. godine.

Ugovorom je predviđeno da će sve reprezentativne selekcije, kao i prethodnih godina, na opremi nositi logo SBbeta, a ta kompanija i dalje će biti sponzor Prve muške i Prve ženske lige.

Kapisoda je kazao da je posebno zadovoljstvo kada se potpisuje ugovor sa kompanijom koja je među prvima postala partner Saveza, nakon dolaska novog rukovodstva.

“Za SBBet mogu da kažem da je sada već tradicionalni partner Saveza, a činjenica da drugi put produžavamo ugovor, potvrđuje da je dosadašnja saradnja bila na obostrano zadovoljstvo. I ranije sam naglasio da je ova saradnja za mene posebna. SBbet je partner sa kojim ćemo vjerujem ne samo nastaviti istu na obostrano zadovoljstvo, već je podići na viši nivo”, rekao je Kapisoda.

On je istakao da vjeruje da će veći broj kompanija slijediti primjer društvene dgovornosti SBbeta.

“Svim selekcijama moramo da obezbijedimo najbolje moguće uslove za rad, ukoliko želimo da budemo konkurentni na međunarodnoj sceni“, kazao je Kapisoda.

Mujović je naglasio da SBbet kompanija koja društvenu odgovornost stavlja među vodilje svog poslovanja.

On je kazao da produžetak saradnje sa rukometnim savezom Crne Gore po drugi put predstavlja veliko zadovoljstvo.

“Želimo da i tokom ove godine budemo ponosni pokrovitelj srčanih djevojaka i momaka koji ujedno predstavljaju najbolju generaciju crnogorskog rukometa. U svim vašim daljim takmičenjima nastavićemo da vas podržavamo i ponosno stojimo na dresu reprezentacije koja na najbolji način predstavlja svoju državu”, kazao je Mujović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije