fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalMiličković zadržao vođstvo

Miličković zadržao vođstvo

Podgorica, (MINA) – Fudbaler Petrovca Marko Miličković sa deset golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Vezista Budućnosti Miloš Raičković i Adnan Bašić iz Petrovca postigli su po osam, a po gol manje Ivan Vukčević iz Zete, Igor Ivanović iz Budućnosti i igrači Dečića Krsistijan Vuljaj i Iljir Camaj.

Napadač Sutjeske Darko Nikač i igrači Rudara Vuk Striković i Zakaria Suraka po šest puta upisali su se u listu strijelaca, dok su po pet golova postigli golgeter Sutjeske Božo Marković, Dušan Živković iz Rudara i Vojin Pavlović iz Iskre.

Strijelci po četiri pogotka su Viktor Đukanović i Šaleta Kordić (Budućnost), Draško Božović (Dečić), i Nikola Janjić (Sutjeska).

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti. U narednih sedam golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović, Marko Ćetković i Božo Marković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije