fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalMarković najbolji strijelac

Marković najbolji strijelac

Podgorica, (MINA) – Golgeter Sutjeske, Božo Marković sa 12 postignutih golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Napadač Podgorice, Šaleta Kordić postigao je deset, a po gol manje Kristijan Vuljaj iz Dečića, Vuk Striković iz Rudara i vezista Budućnosti Draško Božović.

U strijelce sedam puta upisao se Iljir Camaj iz Dečića, vezista Sutjeske, Milutin Osmajić postigao je šest, a po gol manje golgeter OFK Titograda, Marko Mrvaljević, Dejan Zarubica iz Budućnosti i Ivan Vuković iz Iskre.

Po četiri puta u listu strijelaca upisali su se napadač Iskre, Bogdan Milić, Miloš Raičković i Igor Ivanović iz Budućnosti, igrač Zete Kođo Nijaveđi, albanski internacionalac u dresu Jezera Ndue Mujeci i Japanac u ekipi Podgorice, Arihiro Sentoku.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih šest golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović i Marko Ćetković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Najčitanije