fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalMarković i dalje u vođstvu

Marković i dalje u vođstvu

Podgorica, (MINA) – Golgeter Sutjeske, Božo Marković sa 15 postignutih golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Vezista Budućnosti Draško Božović i napadač Rudara Vuk Striković iz Rudara postigli su po 12, a po dva gola manje napadač Podgorice, Šaleta Kordić i igrači Dečića, Kristijan Vuljaj i Iljir Camaj.

Po osam postigli su igrači Budućnosti Dejan Zarubica i Igor Ivanović iz Budućnosti i vezista Sutjeske, Milutin Osmajić.

Napadač Iskre, Ivan Vuković strijelac je šest golova, dok su po pet postigli golgeter OFK Titograda, Marko Mrvaljević, Anđelo Rudović iz Dečića, Arihiro Sentoku iz Podgorice, igrači Zete Marko Burzanović i Goran Milojko, Miloš Zečević iz Rudara i Zaim Divanović iz Petrovca.

Po četiri puta u listu strijelci upisali su se Miloš Raičković iz Budućnosti, fudbaleri Iskre, Bogdan Milić i Zoran Petrović, igrači Zete Vasko Kalezić i Kođo Nijaveđi.

Po četiri pogotka postigli su i albanski internacionalac u dresu Jezera Ndue Mujeci, Nikola Čelebić iz Podgorice, Nikola Janjić i Igor Pajović iz Sutjeske i Zoran Mikijelj iz Petrovca.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih šest golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović i Marko Ćetković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Najčitanije