fbpx
NaslovnicaMina SportKepić pojačala Budućnost

Kepić pojačala Budućnost

Podgorica, (MINA) – Crnogorska reprezentativka Ilda Kepić nova je rukometašica Budućnosti, saopšteno je iz podgoričkog ženskog rukometnog kluba.

Dosadašnja članica švedskog Skevdea, koja ima 26 godina, igra na poziciji lijevog beka, a sa podgoričkim klubom potpisala je jednogodišnji ugovor.

Kepić se nalazi na širem spisku reprezentacije koja se priprema za Olimpijske igre u Tokiju.

“Veoma sam srećna što sam potpisala ugovor sa klubom kao što je Budućnost. Od kada sam počela da igram rukomet, moja najveća želja je bila da postanem članica tog kluba. Velika mi je čast što se taj san ostvario i što ću naredne sezone biti u prilici da sarađujem sa trenerom Bojanom Popović, koja je moj igrački idol i najbolja igračica svih vremena”, rekla je Kepić.

Ona je istakla da je to veliki iskorak u njenoj karijeri i da sa nestrpljenjem očekuje novu sezonu i izazove u Ligi šampiona.

“Očekujem da ćemo biti jaki kao ekipa i da ćemo zahvaljujući timskom duhu, uspjeti da budemo konkurentni svim protivnicima u elitnom takmičenju”, kazala je Kepić.

Kepić, koja je rođena 17. januara 1995. godine u danskom Tistedu, prije švedskog Skevdea, nastupala je za danske klubove Skive, Randers, Vendsisel i Holstebro.

Ugovor sa podgoričkim klubom ranije je potpisala lijevi bek Ivana Mitrović, dok su krilo Ivona Pavićević, golmanka Armel Atingre i pivot Nikolina Vukčević produžile saradnju.

Sa pozajmice se iz mađarskog Dunafera vratila golmanka Anastasija Babović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Danas počinje isplata penzija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Isplata aprilskih penzija počeće danas, saopšteno je iz Fonda penzijskog i...