fbpx
NaslovnicaMina SportKamp okupio više od 50 takmičara

Kamp okupio više od 50 takmičara

Podgorica, (MINA) – Međunarodni kamp za perspektivne karatiste, karate klubova Stari grad i Podgorica, okupio je u Budvi više od 50 takmičara iz Crne Gore i regiona, saopštili su organizatori.

Navodi se da kamp služi da djeca ovladaju novim i usavršavanju postojećih karate tehnikama u katama i borbama, kao i još boljoj socijalizuji i sticanju novih poznanstava.

Karate kampom rukovode selektor seniorske kata reprezentacije Crne Gore Jugoslav Bukilić i seniorski kata reprezentativac Crne Gore Mijat. Vojvodić.

Treninzi se odvijaju dva puta dnevno u Sportskom mediteranskom centru u Budvi.

Direktor kampa Milan Božović kazao je da je zadovoljan odzivom takmičara, navodeći da polaznici imaju šta da nauče od instruktora Jugoslava Bukilića i Mijata Vojvodića.

“Stečeno iskustvo će značiti takmičaru Saši Petriću koji će nastupiti na Svjetskom kampu u Umagu na kojem će i učestvovati u konkurenciji kata pojedinačno (U12). Nadamo da će pokazati svoj raskošni talenat i potencijal koji pokazuje kako na treninzima, tako i na turnirima”, kazao je Božović.

Selektor Bukilić kazao je da su se odlučili za Budvu jer ima veliki potencijal kako u smještajnim kapacitetima, tako i u sadržajima koje nudi u odnosu na većinu primorskih gradova.

„Planiramo da sljedeće godine uključimo još veći broj klubova iz regiona i da kamp iz godine u godinu raste“, kazao je Bukilić.

Najčitanije

Prvi trijumf Norisa u Majamiju

Podgorica, (MINA) - Vozač Meklarena, Britanac Lando Noris, pobjednik je Velike nagrade Majamija, šeste...