fbpx
NaslovnicaMina SportFinalni turniri Kupa Crne Gore naredne tri godine u Bemaks areni

Finalni turniri Kupa Crne Gore naredne tri godine u Bemaks areni

Podgorica, (MINA) – Finalni turnir Kupa Crne Gore za rukometaše i rukometašice i u naredne tri godine biće organizovan u Bemaks areni u Podgorici, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Dvorana koja je otvorena u maju 2019. godine nedavno je za Dan nezavisnosti, prvi put bila domaćin završnog turnira Kupa.

Potpisivanjem ugovora između predsjednika Rukometnog saveza Petra Kapisode i direktora Bemaks arene Lazara Vukčevića, ozvaničeno je da će domaćin ostati isti i u naredne tri godine.

Kapisoda je podsjetio da je Bemaks arena nekoliko puta bila domaćin muškoj i ženskoj reprezentaciji i da su u dvorani koja ispunjava sve međunarodne standarde, dočekani na najbolji način od svih zaposlenih.

“I nedavno organizovani finalni turnir Kupa pokazao se kao pun pogodak, to je utisak svih aktera i gledalaca, pa sa zadovoljstvom možemo da kažemo da domaćina nećemo mijenjati u naredne tri godine. Želja Saveza je da organizacija finalnog turnira Kupa svake naredne godine bude na još većem nivou i da to bude svojevrsni praznik rukometa, a uvjeren sam da će tako i biti“, kazao je Kapisoda.

Vukčević je naglasio da im je veliko zadovoljstvo što su u prilici da nakon “lavica” i “lavova”, budu domaćini finalnog turnira Kupa Crne Gore za rukometašice i rukometaše u naredne tri godine.

“Trudićemo se da i u narednom periodu budemo dobri domaćini”, kazao je Vukčević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije