fbpx
NaslovnicaMina SportDulović novi predsjednik Skupštine

Dulović novi predsjednik Skupštine

Podgorica, (MINA) – Vojin Dulović novi je predsjednik Skupštine Karate saveza, odlučeno je na sjednici u podgoričkom hotelu Voko.

On je na toj fukciji zamijenio je Vladimira Jokovića, koji je zbog političkog angažmana, a shodno odredbama novog Zakona o sportu, morao da podnese ostavku.

Dulović, koji je obavljao funkciju predsjednika Tehničkog komiteta, osnivač je i dugogodišnji trener Karate kluba Risan.

Privatna arhiva

Saopšteno je, da je imenovanjem Dulovića, kompletiran novi tim koji će upravljati nacionalnim karate savezom u narednom periodu.

Ranije je, na predlog novog predsjednika Karate saveza Predraga Perkovića, imenovan Upravni odbor.

Članovi Odbora, osim Perkovića, su još Milica Vukotić, Sandra Kordić, Zoran Drobnjak, Pavle Radovanović, Vladirmir Mijač i Boris Sekulić.

Saopšteno je da je Upravni odbor usvojio predlog Tehničkog komiteta o raspisivanju Konkursa za izbor selektora koji će se bazirati na dosadašnjim postignutim rezultatima i planu rada.

Perković je kazao da je Karate savez, izborom predsjednika Skupštine, kompletirao organe i time turbulentan period ostavio iza sebe.

“Okrećemo se budućnosti i daljem razvoju karate sporta u Crnoj Gori. Upravni odbor je imenovao nove komisije Saveza, čime je zaokružen proces formiranja stručnih radnih tijela Saveza. Pred nama je izbor selektora nacionalnih selekcija, koji ćemo prvi put izvršiti preko konkursa”, rekao je Perković.

foto: PR Centar

On je kazao da novo rukovodstvo želi da proces izbora selektora otvori prema svim klubovima i trenerima, koji imaju selektorske ambicije.

“Na taj način vjerujemo da ćemo doći do najkvalitetnijih rješenja i spremno dočekati brojne reprezentativne aktivnosti koje su pred nama”, rekao je Perković.

Odbor je na ranije održanim sjednicama imenovao Tehnički komitet, Komisije za zvanja, informisanje i marketing, i Registracionu, Takmičarsku, Trenersku, Zdravstvenu i Sudijsku komisiju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

kruzer

U kotorskoj luci tri broda

Kotor, (MINA-BUSINESS) - Kotorska luka primila je tri broda. Na vezu je Viking Jupiter sa...