fbpx
NaslovnicaCrna GoraSekulić: Skidanjem imuniteta namjeravaju da me ponize

Sekulić: Skidanjem imuniteta namjeravaju da me ponize

Podgorica, (MINA) – Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Dragica Sekulić kazala je da je skidanje imuniteta samo instrument kojim namjeravaju da je ponize i poručila da je spremna da odgovara za svaku svoju odluku.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) je u utorak zatražilo skidanje imuniteta Sekulić i poslanicima Predragu Boškoviću, Suzani Pribilović, Ivanu Brajoviću i Damiru Šehoviću zbog sumnje da su, kao članovi Komisije za stambena pitanja, zloupotrijebili službeni položaj prilikom rješavanja stambenih potreba funkcionera Vlade od 2016. do 2020. godine.

Seklulić je u reagovanju navela da nije dobila poziv od SDT-a, niti je ko tražio od nje bilo kakvu informaciju o tom predmetu.

Ona je kazala da joj to nije prva krivična prijava i da se uvijek kao građanka uredno odazvala na poziv SDT-a, te da je svaka krivična prijava protiv nje odbačena.

“Potpuno je jasno da je skidanje imuniteta samo instrument kojim namjeravaju da ponize i isprljaju i mene i sve ono što sam radila u karijeri”, istakla je Sekulić.

Skidanje imuniteta je, kako je dodala, alat kojim se nekome vrlo lako uništava bilo kakva profesionalna budućnost, ime i prezime.

“To je način da od života nas i naših porodica naprave rijaliti jer je potpuno jasno da bih se i bez toga uredno odazvala pozivu, samo, tada ne bi mogli da nam upadaju u kuće, šetaju nas vezane i sve to prenose uživo na svojim medijima”, istakla je Sekulić.

Prema njenim riječima, namjera tog performansa je ponižavanje, prljanje i diskreditacija svakoga ko misli drugačije i još se usudi da to kaže naglas.

Sekulić je rekla da je sve u karijeri radila u skladu sa zakonima i propisima, sa najboljom namjerom, za šta je jedino bila plaćena platom državnog službenika.

“Spremna sam da odgovaram za svaku svoju odluku i nadležnim organima, sa ili bez imuniteta, stavim na raspolaganje podatke koje od mene budu tražili”, poručila je Sekulić.

Ona je kazala da poslanica nije ni postala zbog imuniteta, nego da bi u parlamentu zastupala građane koji su joj povjerili mandat.

“Funkcija i imunitet su potrošni, a obraz teško može da se obnovi kad se jednom izgubi”, poručila je Sekulić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Prvi trijumf Norisa u Majamiju

Podgorica, (MINA) - Vozač Meklarena, Britanac Lando Noris, pobjednik je Velike nagrade Majamija, šeste...