fbpx
NaslovnicaGlavna vijestLovćen banka kreirala posebnu ponudu

Lovćen banka kreirala posebnu ponudu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Lovćen banka kreirala je posebnu ponudu kreditnih proizvoda namijenjenih građanima.

Direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom u Lovćen banci, Milena Dragićević, kazala je da su u pitanju gotovinski i nenamjenski krediti u iznosu od pet hiljada EUR, rokom otplate pet godina i mjesečnim anunitetom u iznosu 98,98 EUR.

Proizvod je, prema njenim riječima, namijenjen postojećim, ali i klijentima drugih poslovnih banaka, bez obaveze prenosa zarade kao uslova za odobrenje kredita.

Dragićević je navela da je procedura za podnošenje zahtjeva jako jednostavna i da se kredit odobrava bez žiranata, sudužnika i dodatnih sredstava obezbjeđenja, na vrlo lak i jednostavan način i u najkraćem roku.

Ona je saopštila da je taj proizvod, iako je zvanično predstavljen prije svega par dana, izazvao ogromno interesovanje, kao i da zainteresovani sve neophodne informacije mogu dobiti u kontakt centru banke, pozivom na broj 19993, kao i direktnim posjetama filijalama.

Dragićević je kazala da se Lovćen banka, koja predano prati i analizira kretanje na crnogorskom bankarskom tržištu, konstantno trudi da nađe način i kreira optimalnu ponudu u skladu sa potrebama klijenata.

Ona je dodala da je ova godina važna za Lovćen banku, jer obilježava značajan jubilej – deset godina uspješnog poslovanja.

„Trudićemo se da i u ostatku godine sa posebnim benefitima, specijalnim pogodnostima i novim proizvodima izazovemo dodatno interesovanje i zadovoljstvo postojećih, ali i budućih klijenata Lovćen banke”, poručila je Dragićević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Španija i Engleska u četvrtfinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Španije i Engleske plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva...