fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprezno voziti zbog olujnog vjetra

Oprezno voziti zbog olujnog vjetra

Podgorica, (MINA) – Većina puteva u Crnoj Gori je prohodna a frenkvencija saobraćaja umjerena, saopštili su iz Auto-moto saveza, a vozačima su, zbog olujnog vjetra, savjetovali opreznu vožnju.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj-Krute obustavlja se saobraćaj od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Na dijelu puta Ski centar Kolašin 1450 do Ski centra Kolašin 600, zbog izvođenja radova, saobraćaj se obustavlja od 11 do 13 sati i od 13 do 15 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 i i 14 do 16 sati.

Zbog manipulacije skela na stubu P2 na mostu Moračica autoputa Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 60 minuta u terminima od osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

Do kraja radova na rekonstrukciji mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti privremeno obustavljen.

Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Zbog radova na presvlačenju asfalata na putu Debeli brijeg – Kamenari – Kotor saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcilj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Na regionalnom putu Berane – Lubnice – Jelovica zbog radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

Najčitanije

Belgija bolja od Rumunije

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Belgije pobijedili su večeras u Kelnu selekciju Rumunije 2:0, u...