fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprez na mokrim putevima

Oprez na mokrim putevima

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori je jutros, na putevima van gradskih sredina, saobraćaj umjerenog inteziteta, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i savjetovali maksimalno opreznu voznju u zonama gdje su putevi mjestimično mokri.

Iz AMSCG su apelovali na vozače da obrate pažnju na sitnije odrone, da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Na magistralnom putu  M-6 , dionica Trubjela-Vilusi zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila do devet do 11 sati i od 14 do 16 sati. Van tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistarlnom putu Ulcinj Krute, zbog rekonstrukcije puta, biće obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 sati.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica – Plav, lokalitet Sućeska, zbog izvođenja radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Najčitanije