fbpx
NaslovnicaServisne informacijeDobri uslovi za vožnju

Dobri uslovi za vožnju


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG su upozorili da su mogući sitniji odroni na dionicama koje prolaze kroz usjeke i vozačima savjetovali da vožnju prilagođenu uslovima na putu.

Na putu Nikšić – Šavnik – Žabljak obustavljen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere.

Saobraćaj na putu Mihailovica – Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani biće obustavljen od osam do 11 i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta zbog rekonstrukcije saobraćajnice, a u preostalom periodu saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Na regionalnom putu Cetinje – Čevo, zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na putu Šćepan Polje – Nikšić, na dionici Zaborje – Jasenovo polje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Zbog uređenja dijela obale uz magistralni put Meljine – Lipci, lokalitet Bijela –Kamenari, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog asfaltiranja puta M-1, dionica Debeli brijeg – Kotor i Krtolska raskrsnica – Petrovac, režim saobraćaja promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 18 sati.

Zbog klizišta na putu Šćepan Polje – Foča zabranjen je saobraćaj kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima, a otežano saobraćaju samo putnička vozila.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko prelaza Vuča na putu Rožaje – Tutin i Metaljka na putu Pljevlja – Čajniče, koji se obavlja od sedam do 19 sati.

Najčitanije