fbpx
16.9 C
Podgorica
September 26, 2022.
NaslovnicaServisne informacijeDobri uslovi za vožnju

Dobri uslovi za vožnju


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saceza Crne Gore (AMSCG).

Navodi se da je saobraćaj umjerenog intenziteta, a da će tokom dana biti pojačan u gradskim sredinama.

“Vozačima savjetujemo da voze oprezno i vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. U zonama radova mogu se očekivati povremeni zastoji ili ograničenja”, kaže se u saopštenju AMSCG-a.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Na regionalnom putu R-3 Pljevlja-Metaljka zbog asfaltiranja, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od deset do 14 sati.

Na magistralnom putu Mihajlovica-Ranče-Pljevlja saobraćaj će zbog rekonstrukcije biti obustavljen od 14 do 18 sati.

Zbog izgradnje bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo doistoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i totalna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije