fbpx
NaslovnicaServisne informacijeAMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

Podgorica, (MINA) – Na putevima u Crnoj Gori jutros se saobraća uz povoljne vremenske prilike, saopšteno je iz Auto moto saveza (ASMCG).

Iz AMSCG upozorili su da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni.

Oni su vozačima savjetovali da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom saobraćanom signalizaciojom.

Upotreba zimskih guma obavezna je do 1. aprila, na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na to da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani, zbog radova u tunelima u sklopu rekonstrukcije puta, dolaziće do povremenih obustava saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-3 dionica Danilovgrad-Podgorica, saobraćaj se na mjestu radova obavlja jednom trakom naizmjenično, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Zbog radova na magistralnom putu M-3 dionica Danilovgrad-Podgorica, potez Podgorica-Komanski most, izmijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-1 Mojkovačka ulica, režim saobraćaja promijenjen je na jednosmjerni, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Zbog izmještanja vodovoda od hotela Maestral do plaže Kamenovo u Budvi izmijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova.

Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Popravljena tri državna rekorda

Podgorica, (MINA) - Hitac Danijela Furtule u bacanju diska i tri državna rekorda obilježili...