fbpx
NaslovnicaMina SportSjutra aukcija sportskih rekvizita

Sjutra aukcija sportskih rekvizita

Podgorica, (MINA) – Aukcija sportskih rekvizita, kao dio akcije Zajedno do Pariza 2024, biće održana sjutra u poodgoričkom Hard Rock Cafeu, saopštili su organizatori.

Crnogorski olimpijski komitet (COK) i Rotari klub Kotor pokrenuli su akciju sa ciljem nabavke savremene medicinske opreme za rehabilitaciju od sportskih povreda.

Najavljeno je da će, uz aukciju sportskih rekvizita, biti organizovano i donatorsko veče za prikupljanje sredstava za obezbjeđivanje najbolje medicinske oprema, koja će biti na raspolaganju svim sportistima iz Crne Gore koji učestvuju na međunarodnim i domaćim takmičenjima.

Za potrebe aukcije brojni crnogorski olimpijci, aktuelni reprezentativci, legende sporta iz Crne Gore i regiona, kao i brojni nacionalni sportski savezi, donirali su predmete sa posebnim značajem.

Saopšteno je da će gosti i sponzori, osim doprinosa boljim uslovima oporavka naših sportista, moći da licitiraju za neki od rekvizita koji nose jedinstvene priče.

“Vjerujemo da ćemo uz pomoć naših prijatelja, ljubitelja sporta, navijača i filantropa, sakupiti adekvatan iznos za obezbjeđivanje najbolje medicinske opreme, koja je od velikog značaja za naše reprezentativce, i na taj način olakšati im put ka Olimpijskim igrama u Parizu, sami nastup na najvećoj sportskoj smotri, ali i na ostalim takmičenjima u budućnosti”, stoji u saopštenju.

Početak aukcije zakazan je za 18 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...