fbpx
12.9 C
Podgorica
October 7, 2022.
NaslovnicaMina SportPriznanje Rukometnom savezu za organizaciju EP

Priznanje Rukometnom savezu za organizaciju EP

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Evropske rukometne federacije (EHF) Mihael Viderer i generalni sekretar Martin Hauslajtner odali su priznanje Rukometnom savezu Crne Gore za uspješnu organizaciju Evropskog prvenstva za igrače do 18 godina koje je početkom avgusta održano u Podgorici.

Navodi se da EHF i zvaničnici koji su učestvovali na Evropskom prvenstvu zahvaljuju se Rukometnom savezu Crne Gore i Organizacionom odboru na domaćinstvu i pružanju značajnih mjera u vezi sa pripremom događaja i infrastrukture, kao i gostoprimstvu koje je pruženo timovima učesnicima i evropskoj rukometnoj porodici.

“Pozitivan ishod tog događaja ne bi bio moguć bez truda članova i tima Rukometnog saveza i lokalnih vlasti Podgorice koji su srdačno dočekali EHF i 15 delegacija u Podgorici. Još jednom, u ime predstavnika EHF-a Mihaela Viderera, Predraga Boškovića i Božidara Đurkovića te u ime organizacionog dijela EHF-a, zahvaljujemo na saradnji i čestitamo na uspješnom događaju”, piše u pismu Viderea i Hauslajtner.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije