fbpx
NaslovnicaMina SportĐinović: U Novom Sadu počinje borba za Paraolimpijske igre u Parizu

Đinović: U Novom Sadu počinje borba za Paraolimpijske igre u Parizu

Podgorica, (MINA) – Gran prijem u Novom Sadu počinje borba za paraolimpijsku vizu i nastup na Paraolimpijskim igrama u Parizu, kazao je crnogorski strijelac Milan Đinović.

Član streljačkog kluba Berane očekuje dobar rezultat u Novom Sadu, 22. i 23. septembra, navodeći da će mu biti mnogo lakše nego u debitantskom nastupu na Svjetskom kupu u francuskom Satorou.

Đinović je kazao da nije zadovoljan rezultatom i plasmanom u Satorou, podsjećajući da je na tom takmičenju prošao klasifikaciju i dobio klasu SH1.

“Biće mi mnogo lakše u Novom Sadu, iako će konkurencija biti izuzetno jaka. Znam šta me očekuje, iskusniji sam za nastup u Satorou i nadam se da ću biti precizniji nego u Francuskoj. Već sada sam u dobroj formi. Očekujem dobar rezultat, koji bi bio na granici minimalne kvote za Paraolimpijske igre u Parizu”, rekao je Đinović agenciji MINA.

On se nada da bi uspješan nastup u Novom Sadu mogao biti i dobar uvod za Evropsko prvenstvo.

„Nadam se da i na tom takmičenju mogu do dobrog rezultata. Dobro samo krenuli, imam podršku Paraolimpijskog komiteta i trenera Željka Božovića, kao i kolega iz kluba”, rekao je Đinović.

Govoreći o Paraolimpijskim igrama, on je kazao da je nastup na tom multisportskom takmičenju njegov san.

“Nadam se da ću uspjeti da ostvarim minimalnu kvotu za Paraolimpijske igre. Iskreno vidim sebe u Parizu, to je moj san. O medalji neću da pričam, još je rano, ali ko zna. Vidjećemo”, rekao je Đinović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije