fbpx
NaslovnicaMina SportBulatović: Zdravstveni bilten odličan

Bulatović: Zdravstveni bilten odličan

Podgorica, (MINA) – Zdravstveni bilten crnogorskih sportista je na odličnom nivou, svi su spremni i jedva čekaju početak takmičenja na Paraolimpijskim igrama u Parizu, kazao je šef medicinskog tima Nikola Bulatović.

On je kazao da su sportisti u prethodnom periodu odradili zdravstvene preglede i uradili antidoping testove u Podgorici.

“U pripremnom periodu naši sportisti nijesu imali povreda i njihovo zdravstveno stanje je na odličnom nivou, što je dobar preduslov za nastup na Paraolimpijskim igrama”, rekao je Bulatović agenciji MINA.

On je naglasio da su uslovi za boravak u paraolimpijskom selu izvanredni.

“Sve pohvale organizatoru, sve funkcioniše u najboljem redu. Uslovi u selu ne mogu se uporediti ni sa jednim sa šampionatom Evrope ili svijeta na kojima sam učestvovo”, rekao je Bulatović.

Govoreći o zdrastvenoj zaštiti sportista, on je pohvalio Medikal centar u paraolimpijskom selu, navodeći da je odlično opremljen i da je dostupan 24 sata.

“Imamo sve resurse na raspolaganju i očekujem da će zdrastveni tim, ukoliko bude potrebe, moći da odgovori na pravi način”, zaključio je Bulatović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije