Naslovnica Mina Sport Popović: Odigrati dobar meč

Popović: Odigrati dobar meč

Foto: zrkb.me

Podgorica, (MINA) – Budućnost i protiv Odenzea želi da odigra dobar meč i pokuša da iznenadi rivala, kazala je trener podgoričkih rukometašica Bojana Popović.

Budućnost i Odenze odigraće sjutra u Podgorici utakmicu 12. kola Lige šampiona.

Popović je kazala da joj je zadovoljstvo što vodi taj tim i ima djevojke koje se nikada neće predati.

“Ni ovog puta kada je umor evidentan zbog napornog ritma u posljednjih sedam dana. One su pravi borci, imaju sjajnu energiju i karakter, pa se uoči svakog meča nadam najboljem, što je slučaj i uoči duela protiv Odenzea. Želimo da pružimo maksimum i ne damo na sebe”, kazala je Popović.

Ona smatra da Budućnost mora biti spremna da se vraća u odbranu i to je osnov protiv svih protivnika.

“Ne smijemo da dozvolimo lake golove”, kazala je Popović.

Prvi međusobni duel u Danskoj pripao je domaćinu 30:21.

Desno krilo Jovanka Radičević smatra da podgoriočki tim očekuje možda i najteža utakmica ove sezone, navodeći da je danski tim izuzetan protivnik sa vrhunskim igračicama na svim pozicijama, koje trče svih 60 minuta

“Očekivanja su kao što su obično i svi navikli, a negdje nam rezultati i naša borba daju za pravo, da nas pred svaku utakmicu proglase za favorita, sa čim se ne bih složila uoči ovog meča. Imamo paklen ritam u posljednjih sedam dana, nijesmo imale vremena ni da se odmorimo od puta iz Rumunije, ali kada počne utakmica na to ćemo da zaboravimo”, kazala je Radičević.

Duel u Bemaks areni počeće u 18 sati.

Exit mobile version