fbpx
NaslovnicaMina SportFarmanova i POK dogovorili saradnju

Farmanova i POK dogovorili saradnju

Podgorica, (MINA) – Paraolimpijski komitet Crne Gore (POK) i Farmanova /Pharmanova/ produžili su ugovor o sponzorstvu.

Ugovor o nastavku saradnje krovne sportske asocijacije osoba sa invaliditetom i farmaceutske kompanije potpisali su predsjednik Igor Tomić i izvršni direktor za Crnu Goru Vojin Ramović.

Ugovorom je predviđeno da dio sredstava od svake prodate kutije Magnezijum 300 Direkt bude doniran paraolompijskim sportistima.

Ramović je kazao da sa još većim zadovoljstvom produžava ugovor sa POK.

“Imao sam priliku da upoznam mnoge paraolimpijce i spoznam njihovu energiju. Od njih svi možemo mnogo da naučimo. Produžetak saradnje je naš mali skormni doprinos njihovom sportskom razvoju i ostvarivanju rezultata na međunarodnoj sceni”, kazao je Ramović.

On je istakao da je Farmanova odabrala svoj najprodavaniji proizvod Magnezijum 300 Direkt, navodeći da je neizostavni dio suplementacije svih sportsita.

“U nadi da će uz pomoć sredstava iz naše kampanje pod sloganom Budi dio naše pobjede, paraolimpijci doći sa rezultatima i pobjedama kojima ćemo se svi ponositi”, rekao je Ramović.

Tomić se u ime sportista i crnogorskog paraolimpoijskog pokreta zahvalio kompaniji Famanova i direktoru Ramoviću.

„Hvala im što su još jednom prepoznali sportsku i inkluzivni vrijednost POK. Siguran sam da će naši sportisti u svim našim akcijama opravdati podršku koja nam puno znači u ovom specifičnom trenutku“, kazao je Tomić.

Najčitanije