fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaBudućnost Voli sjutra protiv Igokee

Budućnost Voli sjutra protiv Igokee

Podgorica, (MINA) – Košarkaši Budućnost Volija
igraće sjutra u Podgorici protiv Igokee odgođenu utakmicu šestog kola ABA lige.

Budućnost je prvi međusobni duel u Laktašima dobila 87:82.

Podgorički tim sa 20 pobjeda i tri poraza je lider
regionalnog takmičenja i za ostanak na toj poziciji neophodne su mu pobjede u posljednja dva meča.

Predstavnik Bosne i Hercegovine je najprijatnije iznenađenje ove sezone i bori se za plasman u plej-of.

Trener Budućnosti Dejan Miliojević, kazao je da je njegov tim u dobroj formi i da vjeruje da kadar da pobijedi neugodnu ekipu Igokee.

“Igramo protiv najprijatnijeg iznenađenja u ABA ligi. Moj prijatelj Dragan Bajić radi sjajan posao. Do utakmice sa Zvezdom, Igokea je bila u trci za prvo mjesto, što je najbolji pokazatelj o kakvoj se ekipi radi. Mi smo u odličnoj formi, igramo jako dobro. Očekujem da damo sve od sebe i vjerujem da smo kadri da pobijedimo neugodnu ekipu Igokee”, rekao je Milojević.

Prema riječima repezentativnog beka, Nikole Ivanovića, Budućnost ulazi u period sezone gdje je svaka utakmica ključna i u svakom meču je pobjeda imperativ.

“Takva će biti i utakmica sa Igokeom. Prije nekoliko dana odigrali su vrhunski meč protiv Crvene zvezde. Još nisu osigurali plej-of i sigurno će tražiti šansu protiv nas. Imaju dosta kvalitetnih igrača, teško je igrati protiv njih. Sigurno će željeti da nas uspore. Međutim, bliži se završnica, mnogo smo radili za prvu poziciju i želimo da je zadržimo”, kazao je Ivanović.

Duel u dvorani Morača počeće u 20 sati.

Najčitanije