Naslovnica MINA Servisi MINA OTS Za korisnike Mtel-a Premijer liga počev od sezone 2022/23

Za korisnike Mtel-a Premijer liga počev od sezone 2022/23

Telekom Srbija i Arena Channels Group potpisali šestogodišnji ugovor sa Premijer ligom

Podgorica, 20. jul 2021. –  Kompanija MTEL obavještava BOX korisnike kablovske televizije da su Telekom Srbija i Arena Channels Group danas objavili sklapanje šestogodišnjeg ugovora sa Premijer Ligom, čime su ova srpska  kompanija i njena  medijska kuća, postali vlasnici prava na ovo takmičenje od sezone 2022/23, na teritoriji bivše države.

„Telekom Srbija, lider u oblasti telekomunikacija i multimedije u ovom dijelu Evrope, čvrsto stoji iza Arena Channels Group. Smatramo da je ovo velika pobjeda svih nas. Premijer liga je vrh svjetskog klupskog fudbala i velika je privilegija imati je u svojoj ponudi. Ogromno nam je zadovoljstvo što na veliku listu poslovnih partnera i prijatelja, konačno možemo da dodamo i Premijer ligu“, rekao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Pol Molnar, šef sektora za medije Premijer Lige, izjavio je: „Premijer liga sa zadovoljstvom objavljuje novo partnerstvo sa Telekomom Srbije. Arena sport kanali obezbjedjuju vrhunski sportski sadržaj i biće sjajno mjesto za Premijer ligu. Zahvaljujući ovom ugovoru, navijači na Balkanu mogu da očekuju više direktnih prenosa utakmica, nego ikada ranije“.

Počevši od sezone 2022/23, Premijer Liga će imati nezapamćenu prisutnost u regionu sa prenosima uživo svih 380 utakmica.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije