fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSTelekom: Idealno rješenje za sezonske korisnike – Internet i TV plaćate tokom...

Telekom: Idealno rješenje za sezonske korisnike – Internet i TV plaćate tokom mjeseci kada koristite servise

U susret ljetnjim mjesecima i godišnjim odmorima, u Telekomu smo kreirali idealno, sezonsko rješenje za sve kojima su servisi interneta i televizije periodično potrebni. Sezonska ponuda obuhvata, u kombinaciji ili odvojeno, najnoviju generaciju televizije – MagentaTV i stabilni, brzi internet, uz mogućnost (re)aktivacije u par klikova. Unaprijeđeni Telekom servisi, u okviru sezonskih paketa su dostupni bez izmjene cijene.

Povećali smo brzinu!

Sezonskim korisnicima obezbjeđujemo superiorno WiFi iskustvo na optici brzine do 500 Mbps, bez obzira na izbor paketa (Internet i/ili MagentaTV). Za brzine do više stotina Mbps potrebna je i snažna podrška – WiFi ruteri najnovije generacije, koji su uz Telekom sezonski aranžman dostupni besplatno, a omogućavaju ultrabrzi internet, odličnu pokrivenost i veći broj povezanih uređaja,

Uključena MagentaTV – najnaprednija TV platforma na tržištu

Nova TV platforma Crnogorskog Telekoma, korisnicima donosi brojne prednosti koje uključuju vraćanje programa do 14 dana unazad, preporuku sadržaja u skladu sa interesovanjima i navikama korisnika, bolji kvalitet slike i zvuka, gledanje televizije na svakom ekranu (mobilnom telefonu, tabletu, laptopu, TV-u), a osim toga MagentaTV box svaki televizor pretvara u smart TV najnovije generacije.

Detaljnije o MagentaTV na linku.

Unaprijeđeni servisi bez izmjene pretplate!

Sezonska ponuda Telekoma obuhvata dva paketa (fiksni internet i fiksna telefonija) i (MagentaTV, internet i fiksna telefonija), a cijena je i više nego konkurentna za obije opcje. Tako je za mjesečnu pretplatu za fiksni internet potrebno izdvojiti 26,85€, dok za drugi paket, u kombinaciji sa  MagentaTV (+ Internet), pretplata iznosi 35,85€.

Jednostavna (re)aktivacija – bez troškova kada niste tu

Glavna prednost sezonskih paketa jeste mogućnost njihovog korišćenja u minimalnom periodu od 30 dana, nakon čega se paket može u bilo kom trenutku, jednostavno deaktivirati do ponovnog korišćenja. Kada se odluči za deaktivaciju sezonskog paketa, korisnik izmiruje sve dospjele obaveze, a pretplatu plaća proporcionalno broju dana korišćenja usluge. Maksimalni period neaktivnosti je 24 mjeseca.

Detaljnije informacije i mogućnost naručivanja dostupni na linku.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije