fbpx
19.8 C
Podgorica
March 25, 2023.
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSOgrebi i osvoji: Petak postaje još zabavniji za sve u One mreži

Ogrebi i osvoji: Petak postaje još zabavniji za sve u One mreži

Posljednjem danu radne sedmice raduju se svi, a za One korisnike ovaj dan je, uz digitalnu grebalicu One petak koja ih vodi do sjajnih nagrada, postao još zabavniji.
Svakog petka korisnici mogu “ogrebati” gigabajte i dodatne minute kod kuće i u romingu, pametan sat, bežične slušalice i super modele telefona, dok je kao glavnu nagradu moguće osvojiti i najnoviji iPhone 14.

Ova digitalna igrica osmišljena je povodom prvog rođendana novog brenda koji je tokom prethodne godine, kako ističu u kompaniji One, odlično prihvaćen.

“Javnost je upoznala naše boje, svježinu i nov način komunikacije. Svoj prvi rođendan One obilježava slaveći lojalnost svojih korisnika i otvorenost kao svoju vrijednost, baš na mjestu gdje se one susrijeću – u Moj One aplikaciji. Poručujemo našim korisnicima “Ogrebi i osvoji, jer petak postaje još zabavniji za sve u One mreži!”, rekao je Brano Đurović, komercijalni direktor u kompaniji One.

foto: One

Kako je pojašnjeno, svaki petak nudi novu priliku za osvajanje robnih ili servisnih nagrada, “A bar jedna sasvim sigurno je tvoja – baš svakog mjeseca!”.

Digitalna igrica One petak biće dostupna u Moj One aplikaciji svim aktivnim prepaid, postpaid i business korisnicima koji su sami odgovorni za plaćanje računa svakog petka, od osam časova ujutro do ponoći.

kontakt: [email protected]

Najčitanije

Budućnost Bemaks poražena i u revanšu

Podgorica, (MINA) - Rukometašice Budućnost Bemaksa nijesu uspjele da se plasiraju u četvrtfinale Lige...