Naslovnica MINA Servisi MINA OTS Nove super mogućnosti za seniore u M:telu

Nove super mogućnosti za seniore u M:telu

Kompanija m:tel kao i uvijek misli na stariju populaciju stanovništva Crne Gore, pa je pripremila novu akciju specijalno za njih, tako da mogu za sebe i svoje najdraže, na primjer unuke ili prijatelje, kupiti telefon po najpovoljnijoj cijeni do sada. Nova prodajna akcija im omogućava da u SENIOR PLUS paketu kupuju telefone uz rate od 2,5 do 6,5 eura.

Mjesečna rata za Xiaomi Redmi 6A je  2,50 eura, dok je za Nokiu 5,1 Plus DS samo 4 eura i za Samsung J600 DS je  6,5 eura mjesečno.

Podsjećamo da u SENIOR paketima  mjesečna pretplata iznosi samo 5,07 eura a korisnici dobijaju 3000 minuta i 3000 SMS poruka u m:tel mreži, 30 minuta i 30 SMS poruka ka drugim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 100 minuta ka fiksnim mrežama u Crnoj Gori.

Svi korisnici SENIOR paketa mogu aktivirati i NET 5 Internet dodatak i to po cijeni od 2 eura za koju dobijaju 5 GB mjesečno.

Pored dosadašnje ponude namijenjene SENIORIMA uz nove porodične mogućnosti  korisnici mogu kupiti telefon za svoje najdraže, na primjer za unuke, po cijeni od samo 9 eura jednokratno, a na poklon od m:tel-a dobijaju MRAK karticu sa super benefitima!

Za samo 9 eura mogu kupiti sljedeće modele: Nokia Asha 503, Samsung GT 55310 ili Alcatel 2038. Model Tesla 6,2 je u ponudi po jednokratnoj cijeni od 19 eura, a Microsoft Lumia 550 za 29 eura.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije