fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSNova Telekom ponuda za „Odličan, 5“ – novi uređaji, osiguranje telefona

Nova Telekom ponuda za „Odličan, 5“ – novi uređaji, osiguranje telefona

Podgorica, (22. mart 2021. godine) – Iz Crnogorskog Telekoma i u ovom polugodištu stiže nova „Odličan, 5“ ponuda za sve đake u Crnoj Gori, koja uz besplatne gigabajte donosi nove pametne uređaje i osiguranje telefona uključeno u pretplatu.

Telekom je u septembru prošle godine predstavio „Odličan, 5“ paket sa posebnim povoljnostima kako bi đacima i njihovim roditeljima olakšao početak nove školske godine i učenje od kuće.

Kako bi ih motivisali za nove školske uspjehe, roditelji za svoje školarce mogu da biraju između smartfona Xiaomi Redmi 9AT i tableta Lenovo M10 Plus. Posebnu novinu predstavlja osiguranje telefona Xiaomi Redmi 9AT od fizičkog oštećenja usljed pada ili udara, koje Telekom realizuje u partnerstvu sa Sava Osiguranjem i koje je uključeno u pretplatu, pa su uređaji koje djeca koriste na taj način dodatno zaštićeni.

Uz ove uređaje đaci od Telekoma dobijaju 10 GB mjesečno za obavljanje školskih obaveza i neometano surfovanje, i to po cijeni već od 6.9 eura mjesečno. U slučaju da potroše gigabajte uključene u ponudu, za 1.95 eura mjesečno mogu aktivirati dodatnih 10 GB. Osim toga imaju i mogućnost aktiviranja 100 minuta za razgovore ka svim mrežama, i opcije Omiljeni broj za neograničene razgovore i poruke sa brojem po izboru iz Telekom mreže.

Iz Telekoma ističu da su vodili računa o veličini ekrana uređaja u ponudi, budući da đaci koji uče od kuće pred pametnim uređajima moraju da provedu više vremena nego ikada do sada. Da bi im olakšali učenje i komunikaciju sa učiteljima, nastavnicima i drugarima, tu su Xiaomi Redmi 9AT sa ekranom od 6.5 inča i Lenovo M10 Plus tablet sa ekranom od 10.3 inča.

Sve korisnike koji dođu po uređaj za svoje školarce, čekaju i posebne cijene. Tako Xiaomi Redmi 9AT mogu uzeti za 6.9 eura mjesečno, a Lenovo M10 Plus tablet za svega 10.9 eura mjesečno.

Više informacija o „Odličan, 5“ ponudi može se pronaći na sajtu https://telekom.me/privatni-korisnici/odlican-5

kontakt pošiljaoca:[email protected]

 

Najčitanije