fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSm:SAT TV - televizija sa mnogo novih mogućnosti!

m:SAT TV – televizija sa mnogo novih mogućnosti!

Podgorica, (02. april 2021. godine) – Kompanija m:tel bogatim sadržajem TV kanala stiže u svaki dom u Crnoj Gori kroz ponudu satelitskog prijema – m:SAT TV, za sva domaćinstva koja nemaju tehničkih mogućnosti za kablovski priključak televizije.

Mtel je sada pripremo i niz povoljnosti za nove korisnike – svi koji zaključe ugovor na 24 mjeseca uz  neki od m:SAT TV paketa, mogu da izaberu jednu od dvije mogućnosti načina plaćanja pretplate u promotivnom periodu:  6 mjeseci po 1 euro ili 12 mjeseci 50% sniženu pretplatu. Po isteku promotivnog perioda,  korisnik će plaćati standardnu mjesečnu pretplatu za odabrani paket definisanu važećim Cjenovnikom.

Pored navedenih popusta na pretplatu, korisnicima će 6 mjeseci biti otključani  svi kanali a omogućena je i gratis usluga na drugom TV uređaju, 12 mjeseci. U promociju nisu uključeni paketi Zadruga i HBO.

U ponudi su dva paketa: m:SAT PLUS paket, koji sadrži do 130 TV kanala, uz mjesečnu pretplatu od 10,90 eura i m:SAT MAX paket sa preko 140 TV kanala i pretplatom od 18,90 eura. Uz m:SAT pakete korisnici mogu aktivirati i internet putem Surf elastik paketa ili kupovati TV uređaje na rate od 6,12,24 ili 48 mjeseci. ·

Iz bogate ponude TV sadržaja izdvajamo najgledanije filmske kanale CINESTAR TV, CINESTAR FANTASY, CINESTAR COMEDY i CINESTAR ACTION&THRILLER, koji omogćavaju zabavu za  cijelu porodicu, uz hit filmove i serije. Eurosport 1 i Eurosport 2 kanali nude raznolikost i kvalitet sportskog sadržaja, dok  će ljubitelji tehnologije i popularne nauke svakako izabrati DISCOVERY CHANEL. Za ljubitelje životinja i kućnih ljubimaca tu je nezaobilazni ANIMAL PLANET.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u https://mtel.me/  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije