fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSMINI PAKET MAXI ZABAVA UZ NAJVEĆU SIGURNOST ZA VAŠE DIJETE U MTEL-u

MINI PAKET MAXI ZABAVA UZ NAJVEĆU SIGURNOST ZA VAŠE DIJETE U MTEL-u

Podgorica, 3. septembar 2023. – Kompanija MTEL od sada ima specijalni paket za djecu Urban Neo MINI koji za samo 8.99 eura mjesečno donosi telefon Samsung Galaxy A04s i maksimalnu zabavu za vaše dijete. Pored sjajnih benefita paketa, uz servis SIGURAN NET djeca imaju potpunu online zaštitu i besplatnu opciju za roditeljsku  kontrolu.

Novi korisnici Urban Neo MINI paketa svakog mjeseca dobijaju uz neograničene razgovore u MTEL  mreži i 100 minuta za razgovore ka drugim mrežama, kao i 100 SMS poruka za sve mreže u Crnoj Gori. Uz to dobiće pored 15GB mobilnog Interneta svakog mjeseca i Internet dodatak od 100GB mjesečno. Korisnik može da bira  jednu između 3 aplikacije : Youtube, Tiktok, Društvene mreže (Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i mondo GO). Takodje, korisnici MINI paketa u okviru pretplate svakog mjeseca imaju na raspolaganju po 5GB Interneta za zemlje Zapadnog Balkana, takozvanu WB6 zonu (Srbija, BiH, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija).

Najnoviji  servis Siguran net koji korisniku obezbjeđuje potpunu zaštitu na Internetu uključen je takođe u pretplatu tokom dvije godine trajanja ugovora, kao i besplatnu opciju za roditeljsku  kontrolu. Uz sve to u okviru pretplate korisnik dobija i besplatan m:Disk dodatak od 100 GB skladišnog prostora.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha telefona.

Detaljnije o ovoj ponudi na linku: https://mtel.me/Privatni/Mobilna/Postpaid/Paketi-za-mlade

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Pobjede Otrant-Olimpika i Bokelja

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Otrant-Olimpika i Bokelja ostvarili su pobjede u 33. kolu Druge...