fbpx
32.8 C
Podgorica
August 17, 2022.
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSMilena Đurđić za One&Only Portonovi: jedinstvena kolekcija modnih aksesoara

Milena Đurđić za One&Only Portonovi: jedinstvena kolekcija modnih aksesoara

Herceg Novi, (23. februar) – One&Only Portonovi slavi umjetnost putovanja lansirajući ekskluzivnu kolekciju One&Only Portonovi by Milena Đurđić, limitirano izdanje svilenih marama za dame i džepnih maramica za gospodu.

Nastale pod uticajem prirodnih ljepota i bogate lokalne kulture, ove jedinstvene marame i maramice su idealan poklon iz Crne Gore, a ujedno i nenadmašan svileni suvenir iz najluksuznijeg rizorta na Jadranu.

One&Only Portonovi se nalazi se u Herceg Novom – na ulazu u veličanstveni zaliv Boke, zaklonjene idile na crnogorskoj jadranskoj obali – okružen spektakularnim planinama i azurnim morem.

U neposrednoj blizini Kotora, UNESCO-ve svjetske baštine, Portonovi je dizajniran u impresivnim razmjerama kako bi odražavao arhitektonski stil starih venecijanskih palata u regiji, uključujući velike fasade, veličanstvene kolonade, crvene krovove od terakote, bujne vrtove i zlatnu pješčanu plažu koja se nadmeće s najljepšim na Mediteranu.

Stoga je i dizajn One&Only Portonovi by Milena Đurđić kolekcije inspirisan raskošnim rizortom, te prirodnim i kulturnim čarima lokacije – slaveći Crnu Goru kao predivnu zemlju raznolikosti. Njene modre planine i duboke bistre vode predstavljene su kroz igru boja i oblicika: sa dominantnim nijansama umirujuće plave, blistave zlatne i smjele crne boje koja potiče od imena države – Crna Gora (italijanski: crna planina).

„One&Only Portonovi prepoznaje i pozdravlja modni izražaj destinacije u kojoj se nalazi“, izjavio je Mikele Điraudo (Michele Giraudo), generalni menadžer rizorta. „Saradnja sa crnogorskom umjetnicom, modnom dizajnerkom Milenom Đurđić, posebno nam je draga, jer predstavlja prvu u nizu saradnji koje ćemo uspostaviti sa istaknutim lokalnim stvaraocima“.

Uzevši u obzir zadivljujuće prirodne ljepote i bogato kulturno-istorijsko nasljeđe Crne Gore, Milena Đurđić kaže da je za nju kreiranje ovih posebnih komada bilo istovremeno i odgovornost i privilegija.

„Počastvovana sam jer je ultra-luksuzni brend One&Only upravo meni povjerio zadatak da, kroz jedinstveni dizajn na najfinijoj svili, njihovim gostima predstavim svoju viziju Crne Gore“, napominje ona. “Inspiraciju za ova dva dizajna pronašla sam u sadejstvu prirodnih ljepota naše zemlje, pomorske istorije Kumbora i Herceg Novog, crnogorske narodne nošnje, te osjećaja koji se javlja pri pomisli na veličanstveni rizort One&Only Portonovi“, dodala je Đurđićeva.

U ponudi su po dva dizajna marama za žene i džepnih maramica za gospodu, koji se mogu kupiti isključivo u One&Only Portonovi rizortu. Za porudžbine ovih ekskluzivnih komada kontaktirajte [email protected]. Za više informacija posjetite oneandonlyportonovi.com.

Fotografije: Andrija Boljevic
Frizura:
Bojana Zizic
Šminka: Lada Scepanovic

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

ivan vujović, sdp, dritan abazović, vlada, sudski savjet

Vujović: Završni čin Abazovićeve antievropske politike

Podgorica, (MINA) – Neizglasavanje članova Sudskog savjeta je završni čin antievropske politike premijera Dritana...