fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSOd danas pa do kraja godine, Crnogorski Telekom svakog ponedjeljka korisnicima poklanja...

Od danas pa do kraja godine, Crnogorski Telekom svakog ponedjeljka korisnicima poklanja po jedan pametni telefon, po pet korisnika osvojiće slušalice, kišobran ili magenta ćebe, dok će deset korisnika dobiti besplatne gigabajte. Da bi učestvovali u nagradnoj igri, korisnici svih postpejd, pripejd i fiksnih usluga Telekoma, koji su svoje servise ubacili u Telekom ME aplikaciju, treba da svakog ponedjeljka od 6. novembra do 25. decembra otvore Telekom ME aplikaciju i jednim klikom se prijave za nagradnu igru. U narednih osam sedmica, korisnicima koji se ponedjeljkom prijave za učešće u nagradnoj igri Telekom će svake sedmice dijeliti:  T Phone Pro  slušalice x 5  kišobran x 5  ćebe x 5  10 GB x 10 (gigabajti važe 30 dana) I tako svake sedmice do kraja nagradne igre, kada će Telekom dodijeliti glavnu nagradu – iPhone 15 Pro Max! Dobitnici nagrada se izvlače svakog utorka i biće objavljeni na zvaničnoj stranici kompanije. Da bi učestvovali u nagradnoj igri Telekoma, korisnici moraju da preuzmu Telekom ME aplikaciju i da unesu podatke o servisima koje koriste. Telekom ME Aplikacija je besplatna za preuzimanje, a može se preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

Od danas pa do kraja godine, Crnogorski Telekom svakog ponedjeljka korisnicima poklanja po jedan pametni telefon, po pet korisnika osvojiće slušalice, kišobran ili magenta ćebe, dok će deset korisnika dobiti besplatne gigabajte.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri, korisnici svih postpejd, pripejd i fiksnih usluga Telekoma, koji su svoje servise ubacili u Telekom ME aplikaciju, treba da svakog ponedjeljka od 6. novembra do 25. decembra otvore Telekom ME aplikaciju i jednim klikom se prijave za nagradnu igru.

U narednih osam sedmica, korisnicima koji se ponedjeljkom prijave za učešće u nagradnoj igri Telekom će svake sedmice dijeliti:

  • T Phone Pro
  • slušalice x 5
  • kišobran x 5
  • ćebe x 5
  • 10 GB x 10 (gigabajti važe 30 dana)

I tako svake sedmice do kraja nagradne igre, kada će Telekom dodijeliti glavnu nagradu – iPhone 15 Pro Max!

Dobitnici nagrada se izvlače svakog utorka i biće objavljeni na zvaničnoj stranici kompanije.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri Telekoma, korisnici moraju da preuzmu Telekom ME aplikaciju i da unesu podatke o servisima koje koriste. Telekom ME Aplikacija je besplatna za preuzimanje, a može se preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

Najčitanije