fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSCrnogorski Telekom: Engleska Premijer liga od avgusta na Extra TV-u

Crnogorski Telekom: Engleska Premijer liga od avgusta na Extra TV-u

Engleska Premijer liga (EPL), najbolje svjetsko ligaško fudbalsko takmičenje, od avgusta će biti dostupna Extra TV korisnicima Crnogorskog Telekoma, na kanalima Arenasport.

Korisnici Extra TV-a će moći da prate prenose svih 380 utakmica sezone, koje donose veliki broj derbi utakmica i fudbalske neizvjesnoti. Početkom nove sezone Premijer lige u avgustu, Crnogorski Telekom će na sportskim kanalima dostupnim na Extra TV platformi imati praktično cjelokupne fudbalske i druge atraktivne sportske sadržaje.

„Izuzetno smo zadovoljni što će naši korisnici moći da gledaju vrhunsko sportsko takmičenje kakvo je Premijer liga, koja će od ove jeseni biti kruna našeg sportskog programa. Uz ostala već dostupna takmičenja, među kojima su Liga šampiona, Liga Evrope, španska, italijanska i francuska fudbalska liga, kao i ABA i NBA košarkske lige, ljubitelje sporta na Extra TV-uočekuje zaista izuzetan program“, kazao je Marjan Popović, rukovodilac tima za upravljanje sadržajima u Crnogorskom Telekomu.

Osim raznovrsnog sportskog, filmskog i zabavnog sadržaja, Extra TV platforma korisnicima omogućava snimanje, pauziranje i premotavanje, tako da će utakmice Premijer lige, kao i drugi sadržaj u kojem uživaju, moći da gledaju kada žele, uhvate svaki tren i dožive iznova najveće fudbalske trenutke.

Više informacija o Extra TV ponudama dostupno je na https://telekom.me/privatni-korisnici/extra-tv

Kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije