fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Tivtu borave influenseri iz Turske

U Tivtu borave influenseri iz Turske

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Tivta, u saradnji sa nacionalnom avio-kompanijom Air Montenegro i hotelom Regent Porto Montenegro, realizuje kampanju promocije turističke ponude na tržištu Turske.

Iz TO Tivta su saopštili da je, u cilju intenzivnije promocije ponude destinacije i direktnih letova Istanbul-Tivat nacionalne avio-kompanije, planirana realizacija posjete influensera sa ovog tržišta.

„U periodu od 31. marta do 2. aprila u Tivtu je boravio food influenser Gurhan Kara. Rezultat posjete je preko 50 objava na njegovom profilu o destinaciji, hotelu Regent Porto Montenegro i turističkoj ponudi“, navodi se u saopštenju.

Kara je kazao da je Tivat prelijep grad, sa divnom prirodom, odličnom gastro ponudom i ugodnim smještajem.

„Ljudi su jako topli i druželjubivi. Dočekani smo sa velikom ljubaznošću. Veoma je pogodno što se aerodrom nalazi u blizini svih mjesta za posjetu, kao i hotela. Direktan let iz Istanbula za Tivat takođe čini ovaj grad interesantnom i poželjnom destinacijom za goste iz Turske“, naveo je Kara.

Iz tivatske TO su dodali da je početkom aprila u Tivtu boravio i influenser Halil Bekar.

„Imajući u vidu da su u fokusu njegovih objava destinacijske fotografije, tokom svog boravka posjetio je ruralno naselje Gornju Lastvu, tivatski zaliv sa naglaskom na tri ostrva – Ostrvo cvijeća, Sveti Marko i Gospa od Milosti, kao i ribarsko naselje Bjelila“, navodi se u saopštenju.

Iz TO su dodali da u maju očekuju posjetu još jedne influenserke sa ovog tržišta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije