fbpx
Naslovnica MINA Business U srijedu treći Dan sa investitorima

U srijedu treći Dan sa investitorima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom organizovaće u srijedu treći Dan sa investitorima, na kojem će akcionarima i investitorima predstaviti poslovne rezultate iz prve polovine godine.

“Predstavnici menadžmenta odgovaraće na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za drugu polovinu ove godine”, navodi se u saopštenju.

To će, kako su podsjetili, biti treći Dan sa investitorima Telekoma koji je organizovan ove godine, uz dvije Skupštine akcionara.

“Na ovaj način Telekom održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka kao osnovni princip poslovanja kompanije”, saopštili su iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

Iz Telekoma su pozvali sve zainteresovane akcionare i investitore da se do utorka do 15 sati prijave na mejl [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

U naslovu mejla potrebno je istaći Prijava za 3. Dan sa investitorima Crnogorskog Telekoma, a u tekstu ime i prezime, zanimanje i informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Telekoma, kao i mejl adresu za kontakt.

Dan sa investitorima održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku.

Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima Webex platforme.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije