fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTivat postavio zemlju na listu prestižnih destinacija

Tivat postavio zemlju na listu prestižnih destinacija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Tivat je postavio Crnu Goru na listu prestižnih destinacija turista širom svijeta, zahvaljujući strateški usmjerenim infrastrukturnim i razvojnim projektima, ocijenio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

On je uputio čestitku povodom 21. novembra – Dana opštine Tivat, predsjedniku Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine opštine Andriji Petkoviću, odbornicima i svim građanima Tivta uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Zahvaljujući strateški usmjerenim infrastrukturnim i razvojnim projektima, baziranim na principima dugoročne održivosti, Tivat je obezbijedio posebno mjesto na turističkoj i nautičkoj mapi jugoistoka Evrope i postavio našu zemlju na listu prestižnih destinacija turista širom svijeta“, naveo je Đukanović u čestitki.

Prema njegovim riječima, baštineći vijekovima najviše vrijednosti multikulturalizma i multietničnosti, Tivat i njegovi građani nastavljaju da doprinose svim uspjesima savremene Crne Gore, od obnove njene nezavisnosti, članstva u NATO i izgradnje demokratske i evropske Crne Gore.

„Uvjeren sam da će i nova vlada prepoznati višestruke prednosti daljeg ulaganja u Tivat za dobrobit cijele Crne Gore, oporavak i dinamiziranje ekonomskog razvoja i očuvanje njenog građanskog karaktera“, zaključio je Đukanović.

Najčitanije