fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTivat najatraktivnija turistička i investiciona destinacija

Tivat najatraktivnija turistička i investiciona destinacija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Mnogobrojne ljepote Tivta, bogatstvo različitostima i sadržajni kulturni programi prepoznati su širom svijeta, zbog čega taj grad predstavlja jednu od najatraktivnijih turističkih, ali i investicionih destinacija u Crnoj Gori, saopštio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

„Ubrzani privredni razvoj Tivta, kojem svjedočimo, predstavlja pravi primjer kako jedna teritorijalno mala opština može iskoristiti svoje prirodne resurse“, naveo je Bečić u čestitki povodom Dana Opštine Tivat.

Bečić je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, rekao da su valorizacija turističkih potencijala i dolazak velikog broja stranih gostiju unaprijedili tradicionalno dobar i domaćinski odnos stanovništva tivatske opštine prema ljudima svih vjera i nacija.

„U tom smislu Tivat služi na ponos cijeloj Crnoj Gori“, dodao je Bečić.

On je poručio da se na današnji dan 1944. godine Opština Tivat uvrstila u red oslobođenih opština i time pokazala fašističkim snagama da njenom slobodom mogu upravljati samo Tivćanke i Tivćani, a nikako okupatorska sila, ma koliko jaka ona bila.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije