fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRožaje imaju vrijedne potencijale za razvoj privrede

Rožaje imaju vrijedne potencijale za razvoj privrede

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Prirodna bogatstva kojima obiluje opština Rožaje, kao i autentična i sadržajna turistička ponuda predstavljaju vrijedan potencijal za uspješan razvoj privrede tog grada, ocijenio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

On je u čestitiki povodom Dana opštine Rožaje, koji se obilježava sjutra, kazao da će to doprinijeti poboljšanju životnog standarda stanovništva u tom gradu i dati zamajac budućim investicijama i otvaranju novih radnih mjesta.

„Dan vaše opštine u sebi prožima ideju i bogato naslijeđe antifašizma, što ste i dokazali vašim zalaganjem u borbi za oslobođenje vašeg kraja“, navodi se u čestitki upućenoj predsjedniku Opštine Rožaje Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću i svim građankama i građanima Rožaja.

On je kazao da su u tom gradu krupnim primjerima u svojoj istoriji uspijevali da pokažu koliko cijene nasljeđe različitosti kao veliko kulturno i istorijsko bogatstvo.

„Nepokolebljiva posvećenost ideji multikulturalizma i multietničnosti, te okrenutost jednih na druge, predstavlja jedini vjerodostojni i utabani pravac koji treba da slijedite“, poručio je Bečić.

On je kazao da je, uprkos zdravstvenim, socijalnim, ali i drugim savremenim izazovima, uvjeren da će vođenjem dugoročne i planske razvojne politike, uspjeti da spriječe odlazak mladih ljudi iz tog kraja.

„Uz najiskrenije želje da Rožaje u narednom periodu osjeti ubrzan ekonomski i društveni prosperitet još jednom vam čestitam Dan opštine 30. septembar“, naveo je Bečić u čestitki.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije